zaterdag 23 maart 2013

Nieuw - Essence, Zomergeur - Like a jump in a pool

Hee,

Dit keer weer iets nieuws! Namelijk een geurtje om de zomer te vieren verteld Essence. Ze hebben een geur bedacht om de zomer te vieren! Natuurlijk is het nog lang geen zomer, want er staat sneeuw op het weerbericht. En kou van onder de nul! Dit geurtje wordt dan ook pas uitgebracht in half april 2013. Ben je benieuwd naar het 5e nieuwe geurtje van Essence? Lees dan snel verder!

Wat is de bedoeling van dit geurtje?
Het is de bedoeling dat je het gevoel krijgt van de zomer. Ook zegt de naam: Like a jump in a pool. Daar hoef ik dus niets meer over te zeggen. Dit is dus 1 van de 5 geuren die een bepaald gevoel moet geven van de zomer. Bij alle andere geuren moet je weer een ander gevoel krijgen. Snap je al een beetje waar het om draait? Voor elke stemming een andere geur!

Wat zegt Essence over de geur?
Deze geur bruitst van energie en brengt de fun factor naar een compleet nieuw niveau - een duik in een diepblauw zwembad! Koel, verfrissend en opwekkend. De geur opent tintelfris met aroma's van rode peper, appel en citroenbloesem. Het bloemrijke hart mét pioenroos en lelietje-van-dale wordt opgepept met frisse groene theebladeren. De basis met cederhout, musk en vanille geeft de geur een fijne zomerse warmte. Essence - Like a jump in the pool is de ultieme uitnodiging voor dé pool party van het jaar.

Vergeet je bikini niet!
 
Uiterlijk & Inhoud
Alle Essence eau de toilettes zijn in samenwerking met bekende parfumeurs ontwikkeld en worden gepresenteerd in een coole designflacon, versierd met een kleurig lintje! Ze zijn verkrijgbaar in zowel een 50 ml flacon als in een handige tasflacon van 10 ml. De geuren staan in het vaste assiorsiment.


 
Kopen?
De 50 ml flacon kost 6,99 en de tasflacon van 10 ml kost 3,29. De geuren zijn verkrijgbaar in kruidvat en trekpleister in Nederland en in de Kruidvat in België. Ze komen uit in half april 2013. Dus met kopen moet je nog even geduld hebben.
 
Meer info?
Wil je meer te weten komen over het merk Essence of iets dergelijks? Ga dan naar www.essence.eu
 
 
Veel liefs, Lisanne
 

1 opmerking:

Emma zei

Hee dit geurtje heb ik vandaag gekocht en ben er superblij mee!!!!