dinsdag 29 januari 2013

WINACTIE

Hee,

Alllemaal! Ik weet het weinig bezoekers.. maar er komt nu al een winactie aan! Daarom komt er ook op youtube mijn eerste filmpje te staan. Dat gebeurd pas 10 februari want dan krijg ik de producten pas opgestuurd! Ik doe het in samenwerking met www.fogan.nl Een erg leuke site waar alles voor 1 euro te verkrijgen is. Echt heel weinig! De spullen heb ik nog niet binnen, maar daar komt dus een filmpje van voor op youtube en mijn site!

IK KAN NIET WACHTEN!
De dingen die je moet doen om te winnen: die misschien een beetje overbodig zijn omdat je de producten nog niet weet, maar ik zal alvast vertellen wat voor soort producten. Later kan ik ze pas laten zien. Dus eerst de producten
- 2 nagellakjes in neon groen en neon geel
- Lipgloss in lichtroze kleur
- Oogschaduw met donkerpaars en groen
- Blush in het roze
- Oogpotlood in het blauw

Als je dit hebt gedaan kom je in de fruitmachine. Dan word er gedraaid op het aantal namen die meedoen. Een soort rad van fortuin, maar dan eigenlijk het rad van namen.
Dit zijn de dingen die je moet doen om te winnen:
1. - Geef hier een reactie met: IK DOE MEE! (klik op geen opmerkingen als je de eerste bent voor een reactie, ben je 2e of hoger klik op het aantal reacties! Ik moet de reactie via mijn site goedkeuren, dus een reactie duurt even voordat hij er staat, ik zie het dus wel gewoon!)
2. - Je moet aangemeld zijn voor de nieuwsbrief van fogan. Hier de link: http://www.fogan.nl/Webwinkel-Page-146031/Nieuwsbrief.html
3. - Check de site even www.fogan.nl
4. - Maak een shoutout! Jou vraag is misschien. Wat houd dit in? Je maakt een filmpje of een mail-bericht naar mij zodat ik het op mijn blog kan zetten. Het moet gaan over waarom mensen zo nodig naar mijn blog moeten gaan. En het moeten bekijken enz. Dit moet je dan ook doorsturen naar zoveel mogelijk mensen
5. - Heb je nog wat cools? Om een nog grotere kans te maken, om te winnen? Mail mij dan via dit adres en misschien helpt jouw idee wel en kom je wel 3x in de fruitmachine!


Heb je 1,2 & 3 gedaan? Dan kom je sowieso 1x in de fruitmachine
Heb je 1,2,3 & 4 gedaan? Dan kom je 2x in de fruitmachine

Fogan zegt 6 displays 3 winnaars. Dus misschien moet ik de producten verdelen, of ik krijg gewoon wat meer producten van hetzelfde product. Dat weet ik niet zeker.

In iedergeval komt er een winnaar! Dus heb je interesse doe mee!
Er komt dus nog een filmpje aan met alle producten!

MEEDOEN KAN TOT 20 FERBRUARI! MISSCHIEN WORDT HET UITGESTELD, MAAR WAARSCHIJNLIJK NIET! DUS WEES ER SNEL BIJ

Meer informatie nodig? Zet het bij de reacties of mail mij: Lisannevanmelle@ymail.comLiefs, Lisanne
En SUCCES!

5 opmerkingen:

Anoniem zei

IK DOE MEE!

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anoniem zei

ik doe mee!!

xx lisanne

Anoniem zei

ik doe mee!!

xoxo babette

Elena zei

IK DOE MEE!!!!!!!!!
xx Eleentjee