zondag 28 april 2013

Review - Eyeslipsface - Blush - Twinkle Pink

Hey,

Ik bestel normaal nooit wat bij eyeslipsface (elf). Dat komt omdat de verzend kosten zo'n 6 euro zijn! Superduur natuurlijk! Maar alle producten in de webshop zijn mega goedkoop. Ik heb mij aangemeld voor de nieuwsbrief en kreeg elke week wel ongeveer 2 mailtjes van eyeslipsface met 20% korting ofzo, maar dan moest ik alsnog 6 euro verzend kosten betalen. Op een dag kreeg ik een aanbieding dat het die nacht (ja alleen die nacht) 3 euro verzend kosten was als je aan 25 euro bestad. Dat heb ik gedaan en na 3 dagen was mijn pakketje binnen! Ik was echt superblij. Ik heb aardig wat dingen gekocht. Dus er komen zeker veel reviews aan van elf. Uitleg over de webshop komt bij mijn unboxing filmpje. Die moet ik nog bewerken dus die komt eraan. 

Als eerst ga ik een blush reviewen die ik heb besteld. Ik vond het op de site en nu ook in het echt, een aardige dupe van Nars Orgasm. Dit is de verpakking

Ik vind het een best wel luxe verpakking! Lijkt ook echt op de verpakkingen van Nars. We zullen straks zien of het ook het ook echt klopt wat ik allemaal zeg. Handig dat je de kleur erdoorheen kan zien. Je krijgt de blush alleen een beetje moeilijk open..

 Wat een prachtige blush toch!

 Kijk dan! Dit is echt bijna precies hetzelfde als Nars Orgasm. Helaas is de fotokwaliteit van Beautygloss anders dan die van mij. Maar als je een beetje naar de andere foto's kijkt, zie je denk ik wel wat ik bedoel. Je ziet de mooie goude glitters. Ik denk alleen dat deze van elf, iets meer roze is. Nars Orgasm is wat meer oudroze. Bij de swatch hieronder lijkt hij wel een beetje peachy, maar dat is hij absoluut niet hoor.

 Hier de swatch op mijn arm. Wauw.. Om bij weg te zwijmelen! Dit is echt de mooiste blush die nu in mijn stash zit. Ik denk zelfs dat dit een van de mooiste producten in mijn stash..

Hier nog even een extra foto voor de indruk! Nogmaals, wauw! Die verpakking is trouwens wel echt duidelijk na gedaan van NARS. En er schijnt bij elf ook een witte highlighter te zijn, die dus een dupe moet voorstellen van NARS Albatros. Wel cool dat elf nu dus dupes heeft voor heel weinig geld. 

Toppuntjes
- DUPE! Van NARS Orgasm.
- Wauw, wat heeft deze blush toch mooie goude glitters.
- Pas eigenlijk wel bij elke huid! Bij blanke, getinte maar ook donkere!
- Super cheap!

Minpuntjes
- Blijft niet al te lang zitten. Maar het gaat wel. Voor die prijs!
- Op de wangen zie je de goude glitters eigenlijk bijna niet, maar toch ook weer wel.. 

Kopen?
Deze blush is te koop op www.eyeslipsface.nl Hij is 4 euro en komt van de Studiolijn. Uitleg over eyeslipsface komt bij het unboxing filmpje.

Q: Heb jij Elf: Twinkle Pink of NARS Orgasm. En vind jij dat dupes?


Veel liefs, Lisanne

3 opmerkingen:

Rosie zei

Ziet er erg leuk uit ik ben dol op blushes :)!

Als je het leuk vindt, ik organiseer vandaag een linkparty op mijn blog! Dit houdt in dat je reclame mag maken voor de 3 leukste artikelen die je afgelopen week geschreven hebt inclusief een foto en een link naar jouw blog! Tof toch?:D Bij deze ben je van harte uitgenodigd om mee te komen 'feesten'!

Liefs Rosie

Willie zei

Hee

Liesje je doet het heel goed!!!

Xxx Willie

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.