vrijdag 1 maart 2013

Essence - NIEUW! - Cadeauset

Hee,

Wat?
Dit keer geen review, geen swatch, nee! Iets nieuws! Namelijk een cadeauset!

Wat houdt het in?
Er zit een parfum in die heet: Like a day in a candy shop. De volledige versie, want je hebt ook nog een kleinere versie. Deze bevat 50ml. En dat niet alleen, ook zitten er 2 colour & go nagellakjes in! 1 Reguliere lak en 1 met glittereffect.

Wat zegt Essence over het geurtje?
De Essence geuren zijn ontwikkeld in samenwerking met internationaal gerenommeerde parfumeurs. Ze worden gekenmerkt door hun frisse en trendy design. De flacons zijn vervaardigd van het fijnste materiaal en zijn gedecoreerd met felgetinte, vrolijke lintjes. Een geur die bloemrijk, friszoet en tegelijkertijd sensueel is - voor hen die niets liever willen dan een dag in een snoepwinkel doorbrengen. Zoet, zintuiglijk en o-zo-lekker!

Wat zegt Essence over de nagellakjes?


Mijn mening?
Ik heb al het geurtje geroken in de winkel.. Oh, wat ruikt dat lekker. Lekker zoet, beetje standaard geurtje. Ruikt ook een beetje goedkoop, maar dat is het dan ook. Die lakjes: erg mooi! Ik zou die cadeauset wel willen hebben!

Prijs?
€6,99

Waar te kopen?
Kruidvat!

Meer informatie nodig?
Neem contact met mij op. Of ga naar www.essence.nl. Wat je ook kan doen is naar de kruidvat om het geurtje even te beleven! ;-)

Veel liefs, Lisanne

Geen opmerkingen: