maandag 21 januari 2013

Weekly Diary - 14 t/m 20 januari 2013

Hee,

SORRY! Er was gister echt geen tijd meer om een diary te schrijven, dus hier is hij!

Maandag:
Ja hoor! Eerste dag van toetsweek, doodzenuwachtig natuurlijk, want ik had geen idee wat ik moest verwachten. Had geleerd, was rustig, dacht nog even na over de laatste puntjes. En toen ging de deur van het lokaal open. We moesten naar binnen, etui van tafel, tas op de gang, mobieltjes op tafel van docent, toetsblaadje voor je neus, toets voor neus... En toen? Denken, denken... En uiteindelijk wist ik de meeste dingen wel. 1e toets afgerond: Mens en Natuur. Nu Nederlands, nouja eerst halfuur pauze en Maartje was jarig! Dus, kregen we lekker chocolaa! 2 kitkats op =). De bel ging, terug naar lokaal.. Je kent het wel. Toen ging ik even naar het dorp, wat leuke dingetjes gekocht enz. En op de terugweg begon het te sneeuwen! Daarna weer leren.. Gtst kijken, en dan lekker slapen. Wat wel lekker is, is dat ik pas begon om kwart voor 10 en eindig om 12 uur.

Dinsdag:
Kwart voor 10 beginnen, 12 uur lekker uit. Weer leren, en er lag een dik pak sneeuw die ochtend! Vandaag had ik Geschiedenis en Engels.

Woensdag:
Kwart voor 10 beginnen, half 1 lekker uit. Eerst nog even naar de daka in Rotterdam voor snowboots. Die konden we niet vinden, maar wel een superleuke paarse muts. Daarna weer leren, Gtst en slapen.

Donderdag:
Lekker kort dagje, kwart voor 10 beginnen half 11 uit. Toen ben ik deze blog gaan maken :). En om 3 uur kwamen mijn opa en oma. Die bleven ook slapen. Leren voor Aardrijkskunde, Gtst en slapen

Vrijdag:
Yeaaah, laatste dag van toetsweek, wat gaat dit toch snel! Alleen nog Aardrijkskunde en dan klaar! En het was al weer klaar! Nog even een artikel op mijn site zetten, lunchen en dan naar Hengelo. In de avond The Voice Kids gekeken en dan lekker slapen. 

Zaterdag:
Toen kwam mijn moeder om 2 uur ook in Hengelo. We gingen shoppen! Heb niet veel gehaald, wel iets speciaals wat later op mijn site komt! Ik heb gekocht: Een blending kwast van de hema, een foundation van essence, een lakje van catrice, een labello, dat soort dingetjes. Helaas geen kleding: waar ik wel voor ging. Daarna nog lekker shoarma gegeten. Heerlijk! Toen weer lekker naar huis. ´s avonds nog ff www.beautygloss.nl gecheckt en daarna weer naar bed, was doodop en had spierpijn van het shoppen. 

Zondag:
Was ik aan het luieren van een drukke week krijg ik een berichtje van Danique, kom je schaatsen? Ik had echt zo van: KAN DAT DAN? En ja hoor! Schaatsen gepakt, skisokken aan, muts op! En het ijs op! Echt het was supergezellig! 

Dit was echt een topweek! Dankjulliewel allemaal!


Liefs, Lisanne

1 opmerking:

Anoniem zei

Wat leuk om te lezen hoe je eerste toetstweek is geweest. Liefs Caroline