zondag 27 januari 2013

Catrice - Limited Edition - Neo Geisha

Hee,

Jahoor, er komt weer een nieuwe Limited Edition aan van Catrice. Ik vind het zelf erg mooie producten. En er staat ook een supermooi filmpje van op de site van Catrice. Deze Limited Edition loopt van Februari tot Maart 2013

Dit zijn de producten die ik even met jullie wou delen. Ik ga er zeker wat van halen, wanneer ze in de schappen liggen!

ABSOLUTE EYE COLOUR

Met deze hooggepigmenteerde en verfijnde poederoogschaduwen - met en zonder glans - creëer je een subtiele of intense oogmake-up. Het bloemdessin in Japanse stijl is een absolute blikvanger.

KOHL KAJAL

Kohl Kajal in ultrazwart met zachte textuur verzekert je niet alleen van een fantastische eyeliner look, het lange potlood dat in een punt uitloopt is tegelijkertijd een traditionele Japanse haarspeld. In een handomdraai maak je een prachtige wrong die je op je hoofd vastpint: de perfect modern Geisha look!

PATCH EYE LINERS


Zelfklevend en in vier verschillende vormen. De Patch Eye Liners voorzien de ogen van een perfecte symmetrische eyelinerlook! Langhoudend en zonder te vlekken! Breng de Patch Eye Liners aan op de wimperrand vòòr het aanbrengen van oogmake-up. Trek de Patch Eye Liners voorzichtig los om te verwijderen. Een verpakking bevat acht paar patches die kunnen worden hergebruikt.

LIP AND CHEEK COLOUR

Fluweelachtig. De lippenkleurcrèmes bieden een fluweelachtige, matte finish - niet alleen voor de lippen, maar ook voor op de wangen. Ze zijn gemakkelijk met de vingertoppen aan te brengen of met de Lip Brush.

LIP BRUSH

Voor een perfecte applicatie. De Lip Brush heeft een Aziatisch dessin met een bamboe handvat en een superzacht kwastje. Speciaal geschikt voor Neo Geisha Lip and Cheek Colour.

ULTIMATE NAIL LACQUER

De nagellak met superdekking is er in vijf trendy, heldere kleuren en houdt extreem lang. De effecten variëren van naturel tot glinsterend, voor een moderne en individuele Geisha look.Dit waren dan de producten van de nieuwe Limited Edition van Catrice. Mij lijken de oogschaduw mono's, de Lip and Cheek colours en de nagellakjes erg mooi! Ik kan niet wachten! Jullie ook niet? 

Veel liefs, Lisanne

1 opmerking:

Beauty Forever zei

Dag lieve Lisanne, dat ziet er weer prachtig uit, je bent er maar druk mee zeg.